Η 2η Συλλεκτική EXPO στη Δ.Ε.Θ

Η 2η Συλλεκτική  EXPΟ, μετά τη μεγάλη επιτυχία της πρώτης συλλεκτικής EXPO που πραγματοποιήθηκε τον Ιούνιο του 2023 (υπό την αιγίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης και την υποστήριξη των Φιλοτελικών Ενώσεων Θεσσαλονίκης, Βόλου και του οίκου δημοπρασιών ATTICA Αuctions), διοργανώθηκε 14-17/9/2023 με τη συνεργασία του Δήμου Θεσσαλονίκης στο εμβληματικό Περίπτερο των Εθνών (Νο 6) κατά τη διάρκεια της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.
 
Στον ίδιο χώρο (Περίπτερο 6) εκτέθηκαν σημαντικά συλλεκτικά αντικείμενα με θέμα «Η Θεσσαλονίκη μέσα από τις Συλλογές».
 
Την οργάνωση είχει αναλάβει η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης (Δ.Ε.Θ) σε συνεργασία με την εταιρεία MC Salonica ([email protected]).
 
Τα κύρια εκθέματα ήταν γραμματόσημα, καρτ ποστάλ, φωτογραφίες, παλαιά βιβλία, νομίσματα, μετάλλια, παράσημα, παιχνίδια, βιβλία, ρολόγια, ντοκουμέντα, αρχειακό υλικό, δίσκοι βινυλίου, τηλεκάρτες, αλλά και κάθε είδους συλλεκτικά αντικείμενα και έργα τέχνης.
 
Επίσης, περιλαμβάνονταν, τραπέζια και πάνελ για εκθεσιακή προβολή αντικειμένων, αλλά και τραπέζια καθαρά εμπορικά με αντικείμενα προς πώληση ή ανταλλαγή, σε ένα χώρο 2.800 τετραγωνικών μέτρων.
 
Η έκθεση πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, καθώς πλήθος επισκεπτών κατέκλυσαν το περίπτερο όλες τις ημέρες της έκθεσης.
 
 

Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *